Wiebe Derksen
tandarts - implantoloog NVOI
Tandartspraktijk Rijnzigt, Arnhem
ACTA, Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam
 
 
Wiebe Derksen is in 2010 (Cum Laude) afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 2012 startte hij een promotietraject op het ACTA naar digitalisering in de implantologie. In dezelfde periode ronde hij de 3-jarige postgraduate opleiding Orale-Implantologie en Prothetische Tandheelkunde af. In 2013 ontving hij de ITI-Clinical Research Grant voor zijn promotie onderzoek en won in 2015 de eerste prijs bij de '3M European Talent Award'. 
 
Daarnaast is hij is co-auteur van de huidige ITI-consensus review over Computer Guided Surgery. Zijn huidige expertise en onderzoek richt zich op Guided Surgery, intraoraal scannen, abutmentkeuzes en CAD/CAM restauraties. Samen met zijn vader Ben Derksen voert hij een algemene- en verwijspraktijk voor restauratieve tandheelkunde en implantologie in Arnhem.
 
 
►  volgende spreker
Social Media
Easier Dental Care Dentsply Sirona Dent-Med Materials B.V. Zimmer Biomet BioComp Dental B.V. Straumann B.V. Memodent B.V. Pro-Cam Implants B.V. Nobel Biocare Nederland BV DentMerk Benelux B.V. Anthogyr MegaGen Dyna Dental Engineering B.V. Thommen Medical B.V. Euroteknika NL Implant Direct Benelux dental bauer Nederland