Ronnie Goené
implantoloog NVOI, 
afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie, 
Amsterdam UMC en Tendens Tandartsen Amsterdam
 
 
Ronnie J. Goené studeerde tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam. In 1985 richtte hij, samen met anderen, de Kliniek voor Parodontologie Amsterdam op.

De afgelopen 10 jaar houdt hij zich vooral bezig met het ontwikkelen van interdisciplinaire behandelstrategieën ten behoeve van patiënten met complexe tandheelkundige problemen. Momenteel is hij verbonden aan de afdeling Mondziekten en Kaakchirurgie van het ACTA/VU Medisch Centrum in Amsterdam.

Hij is oud bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) (1979-1990) en van de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI) (1995-2009). Van zijn hand zijn publicaties verschenen op het gebied van de parodontologie en implantologie en hij geeft frequent voordrachten en cursussen in binnen- en buitenland op het gebied van de implantologie.

 
►  volgende spreker
Social Media
Anthogyr dental bauer Nederland Thommen Medical B.V. Implant Direct Benelux Dyna Dental Engineering B.V. Euroteknika NL MegaGen DentMerk Benelux B.V. Pro-Cam Implants B.V. Zimmer Biomet Straumann B.V. Nobel Biocare Nederland BV Dentsply Sirona Memodent B.V. Easier Dental Care Dent-Med Materials B.V. BioComp Dental B.V.